VIDEO GUIDE: SÅDAN LÆGGER DU ØJENSKYGGE #3

Kunne du godt tænke dig at lære at lægge en simpel øjenskygge som både løfter og åbner øjet? Så viser jeg nemlig min signatur skygge, som er den øjenskygge teknik jeg altid har arbejdet aller mest med. Den klæder de fleste og effekten kan være løftende til de tunge øjenlåg, men også åbne øjet og giver et dramatisk look.

Jeg viser den helt simple model med kun en farve og en baseskygge, men har du lyst til at prøve med flere forskellige farver, så er det ikke så svært også at gøre det. Evt tilføj sort skygge i den brune skygge i globen for at gøre effekten mere dramatisk og øjet mere dybtliggende.

Du kan bruge lige nøjagtig de pensler du har lyst til. Dem jeg viser i videoen er mine fortrukne til netop den form for teknik. Så længe du bare har to pensler.. en til den farvede skygge og en til at blende med.

Næsten alle farver kan bruges til denne teknik, så du behøver ikke købe nye øjenskygger. Prøv dig hellere frem med det du har og øv teknikken. Jeg kunne den altså ikke med det samme, da jeg først skulle lære den.

Husk mørkt trækker indad og gør mindre og lyst åbner og gør større. Og med det som udgangspunkt.

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Brushes, Lóréal, Sephora, VIDEO GUIDE. Bogmærk permalinket.

6 svar til VIDEO GUIDE: SÅDAN LÆGGER DU ØJENSKYGGE #3

 1. Helle Rick skriver:

  Super guide til mine tunge øjenlåg!
  Tak og god weekend

 2. Anne R skriver:

  Det der gad jeg godt kunne.
  Jeg lægger altid bare en blød kant ved de øverste vipper.
  Jeg tror, det er blenderiet, jeg ikke kan finde ud af.

  • Jo's skriver:

   Jeg bruger også selv mest den bløde kant som dig, for bruger slet ikke så meget øjenskygge selv. Men du må i gang med at øve Anne😉😀😍

 3. Birgitte B skriver:

  Super guide, selv om jeg gør meget af det samme allerede. Bruger dog en primer for ellers er min skygge løbet ned i to linjer inden frokost 😉
  Kh. Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.