STOR EFFEKT I FØRSTE OMGANG

Jeg kan aldrig kun bruge en mascara ad gangen.. jeg har helst gang i flere på engang. Det er lidt ligesom hvad humøret er til. Og det sidste stykke tid er det MAC, Revlon og Bobbi Brown som lander på vipperne.

Jeg vil have fylde og længde i første svung.. ikke andet eller tredje lag. Jeg har tonet ned på mascara generelt og undgår bambi-vippe effekten. Men går efter lidt fylde og længde uden at det ser for unaturligt ud.

 1. MAC Cosmetics – False Lashes Extreme Black 195,-
 2. Revlon – Mega Multiplier 139,-
 3. Bobby Brown – Eye Opening Mascara 240,-

Hvilke er din/dine yndlings mascara, som jeg bare må prøve?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Bobbi Brown, MAC, PRODUCTS/MAKEUP, Revlon. Bogmærk permalinket.

12 svar til STOR EFFEKT I FØRSTE OMGANG

 1. Salli skriver:

  Jeg er ret glad for Stacked fra Nyx, der består af mascara og et andet element med fibre så man kan bygge på. Sidstnævnte bruger jeg kun ved festlige lejligheder.

  • Jo's skriver:

   Jeg kender slet ikke den mascara, men har før testet mascara med fibre og de er ganske gode og meget effektive🌸✨

 2. Birgitte B skriver:

  Jeg har også altid flere i gang… For tiden er favoritten Lancome Hypnose. En gammel kending som jeg er vendt tilbage til. For mig handler det mest om volume. Har meget pjevsede vipper. De skal helst ikke forlænges for meget, for så støder de mod brillen 😉 hahaha… Kh. Birgitte

  • Jo's skriver:

   Nogle produkter er så gode man køber dem igen og igen… har også nogle all time favorit mascara, som ryger ned i kurven en gang i mellem🌸🙌 Det er ikke altid let med vipper og brillerne🤓✨

 3. Maria Lisette skriver:

  Jeg har faktisk i en del år brugt en maybelline (den lyserøde/lilla) på din anbefaling, for 100 år siden. Nu er jeg dog moden til et skift, så jeg har bestilt Helena Rubinsteins sexy queen lash – så må vi se om den er hypen værd.

  • Jo's skriver:

   Den maybelline Lash sensational er og bliver en super mascara.. den har jeg faktisk savnet lidt. Og så nem at vaske af😉

   • Maria skriver:

    Ja meget. Men jeg døjer tit med at få bøjet vipperne tilbage, så der kommer mascara på øjenlåget…. 🙄

    Har fået HR mascaraen og har brugt den et par dage, er helt overbevist over, hvorfor jeg skal betale 278 kr for den???
    🙂

 4. connie moisen skriver:

  Jeg er glad for they`re Real fra benefit og for mirenesse.

 5. Zarah D skriver:

  Origins Ginzing Marscara som at få falske øjenvipper på – altså p den gode måde…..

 6. Marie-Louise Jønsson skriver:

  Helt klart “hypnose” fra lancome 🤩 og som noget “nyt” på “prøve” måske også ”pump’n volume” fra Dior 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.