VIDEO GUIDE: PERFEKTE LINERS

Håber du måske kan blive inspireret af mine video guides… her er i hvert fald endnu én. Vi tager hul på linere og de forskellige måder man kan lægge den på.

Mine bedste tips til liner.. (også det jeg ikke fik med i videoen):

1. Vil du åbne øjet skal du kun lægge liner ovenpå øjet, samt også undgå mascara på de nederst vipper.

2. Vil du gerne snyde større afstand mellem dine øjne, så lad være med at lægge lineren helt ind i inderste øjenkrog.

3. En blødere liner (blyant eller øjenskygge) giver et mere blødt og naturligt look. F.eks. med grå eller brun.

4. Farvede linere er smukke om sommeren, men også fine til fest. Blå, grønne, turkise, lilla eller aubergine.

5. Liner på den våde kant (som vi gjorde i 80’erne og 90’erne) gør øjet mindre.

6. Definér vippekanten og påfør kun liner imellem vipperne.

7. Brug vandfaste linere hvis makeuppen smitter af på øvre øjenlåg.

8. Har du en brynblyant/brynliner liggende som du ikke bruger, kan den fungere fantastisk som liner til øjet.

9. De fleste øjenskygger kan bruges som liner.

10. Ved at lægge lineren lidt ud over (winged liner) øjenlåget i yderst øjenkrog kan man snyde øjet så det synes lidt længere end det i virkeligheden er.

Mine favoritliner på billedet som jeg bruger selv – fra øverst:

Kat Von D – Tattoo liner (brun flydende liner) – (god i vippekanten)

Bobbi Brow – Long-wear liquid liner (sort flydende liner) – (min partyliner)

Clarins – 4-Colour All-in-One Pen (sort, brun, blå blyant og en læbeliner) – (brugt i video)

MAC – Brow Sculpt Brow Pencil (brynblyant bruges som eyeliner) – (bruges når jeg gerne vil lægge en neutral liner)

Rodial – Glamolash (mascara) – (brugt i video)

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Bobbi Brown, Brows, Clarins, Kat von D, lashes/brows, MAC, PRODUCTS/MAKEUP, Rodial, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

10 svar til VIDEO GUIDE: PERFEKTE LINERS

 1. Eva skriver:

  Jeg eeelsker dine videoer. Er først lige begyndt at se dem, og bliver helt vildt inspireret. Har for første gang i 25 år vovet mig ud i et øjenskyggekøb, havde ellers givet helt op både på den konto og mht liner, hvor jeg hver gang har lavet den fejl med at lægge lineren for tæt på hinanden i de inderste øjenkroge, så jeg fik de der tætsiddende øjne. Nu ved jeg også hvordan jeg gør looket mindre hårdt.
  Det er ikke heller ikke alle man gider høre på….man kan ligeså godt bruge tiden på en professionel. Kan også godt lide din stemme og din ro, når du er på 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvor er det fedt Eva at du forsøger dig med øjenskygge igen.. jeg tror laver nogle flere videoer med øjenskygge. Nogle gange skal man bare se en anden gøre et eller andet, som gør man kaster sig ud i noget😊 Og så dejligt du bliver inspireret🙌💕Tusinde tak for du kigger med🌸🙏

 2. Anne R skriver:

  Jeg elsker altså dit naturlige look!
  Smukke, smukke øjne har du.
  Jeg er helt enig i dine overvejelser om mascara på de nedre vipper. Jeg har aldrig brugt det, da jeg synes, det bliver for edderkoppeagtigt at se på. Og det trækker nemlig øjet ned, efter min mening.

  • Jo's skriver:

   Sødeste Anne.. tusinde tak🙌💞 Vi er så enige! Det trækker nemlig ned i stedet for op🤓

 3. Line skriver:

  Jeg synes virkelig godt om din stil. Pæn og naturlig. Kan virkelig bruge dine gode tips.

 4. Tanja skriver:

  Hej:) dejligt med flere videoer. Du nævnte nogle mascaraer i sidste video og i denne her rodial. Ved godt det nok er svært at sige helt præcist hvilken der er stor favoritten men prøv lige alligevel:) lytter altid til dig og køber det du anbefaler 🙂 knus fra Tanja ps. Elsker de der porcelænshvide øjenskygger og det er jeg faktisk selv mest til. Kan jeg i virkeligheden bare bruge den der fra sephora / beauty amplifier. Primer 🙂

  • Jo's skriver:

   Det er jeg SÅ glad for du skriver.. tusinde tak😍 Rodialen er helt tilbage fra 2016… den er også SÅ god. Den tror jeg også jeg har skrevet om tidligere. Men mine “all time” favoritter må være Sisley Paris So intense volume mascara og Shisiedo Full lash volume mascara. I den budgetvenlige afdeling.. L’Oreal Miss Manga mega Volume og Maybelline Lash Sensational mascara. Ved slet ikke om de fås mere nogle af dem😅 Men de andre tre det er dem jeg er gladest for lige nu og bruger til hverdag. Mht til beauty amplifier er den super god til bare base inden anden øjenskygge eller kun den alene. Men den er ikke hvid mere beige når man åbner den.. låget er bare hvidt👍🌸

 5. Anna skriver:

  Jeg er også rigtig glad for at se dine videoer – og så er du simpelthen så sød:) Flot makeup ser naturligt ud og det er du så god til! Jeg har fået løftet øjenlåg for 8 uger siden og synes at det er blevet rigtig flot, men jeg har endnu 2 tynde ar der er rødlige. De ligger i globelinjen og kan kun ses når jeg kigger nedad eller lukker øjnene, men alligevel;) Har prøvet at dække dem på alle mulige måder, men det er ikke helt nemt. Har du en ide?

 6. Jo's skriver:

  Hvor dejligt at høre Anne… tusinde tak for det💕🙏 Har du prøvet med concealer på hele låget efterfulgt af pudder (selvfølgelig også under øjet😉)? Ellers kan du også prøve med med øjenskygge teknikken jeg viser i foregående video.. altså stadig med concealer og pudder forinden. Der lægger man den mørke skygge i globen altså bare ikke for tæt ind mod næsetippen. Jeg håber arrene forsvinder mere med tiden, så du ikke skal medtænke dem for meget i makeuppen.✨🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.