VIDEO GUIDE: BLUSH – SÅDAN LÆGGER DU DEN #5

Makeup produkter der tryller år af din alder… hvis du altså lægger den korrekt. Jeg elsker blush!

Blush betyder rødme hvilket for mig er den helt rigtige og mest præcise måde at oversætte ordet på. Og den skal for mig aldrig lægges andre steder end på æblekinden.. lige der hvor vi naturligt rødmer.

Creme eller pudder? Det er helt op til den enkelte.. jeg arbejder med begge dele og bruger begge dele på mig selv.

Kommer i øvrigt til at tænke på noget lidt sjovt for jeg kender knusdejlig kvinde der også husere i cyberspace. Jeg har fornøjelsen af at makeuppe hende nu igennem ca 5 år. Vi har altid haft en lille ting med den blush.. for hun har haft en smule blush-angst og tror indtil for et år siden at hun ikke minder mig om længere at jeg kun skal komme en smule på. Det er da tillid der vil noget.. man skal kunne stole på sin makeup dame! ♡ Men hun har ret, for der skal ikke alt for meget blush på, for ellers trækker det ikke år af alderen, så altid hellere for lidt en for meget.

 1. Vær aldrig bange for at købe blush i stærke farver (bare husk det skal på med måde).
 2. Man kan sagtens lægge cremeblush ovenpå pudder.
 3. Blush lagt på æblekinden giver altid det mest naturlige resultat.
 4. Brug blush på øjet (se video).
Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, VIDEO GUIDE, Videoguide. Bogmærk permalinket.

11 svar til VIDEO GUIDE: BLUSH – SÅDAN LÆGGER DU DEN #5

 1. Birgitte B skriver:

  Jeg er vild med blush. Jeg har både pudder og creme (og ‘stick fra Clinique). Jeg bruger det hver dag til lige at give et løft til ansigtet. Jeg får det så også tværet af i løbet af dagen, da jeg har en dårlig tendens til at tage hænderne op i ansigtet 😉 kh. Birgitte

 2. Pernille S skriver:

  Fine tips. Tak!

 3. Hanne F. skriver:

  “Creme to Powder” blush, skulle være den mest holdbare, har jeg læst. Kender du nogle af slagsen son du kan anbefale?

  V.h. Hanne

  • Jo's skriver:

   Jeg tror slet ikke jeg har testet sådan nogle slags, men de lyder spændende😃👍✨

 4. Maria skriver:

  Åh du er så sød 😉 med søde æblekinder. Tak for tips. Igen.

 5. Anna skriver:

  Jeg er da bare ved af blive SÅ klog på makeup takket være dine videoer og indlæg 😊. Har fx. altid trukket blushen op ad kindbenet, og ikke bare duppet den på det område du anbefaler – også superfint at putte lidt på hele øjenområdet til sidst. I øvrigt så fik jeg behandlet min bekymringsrynke med Restylane for flere år siden, og det fik min opmærksomhed hen på ikke at rynke bryn helt så meget. Så bekymringsrynken forsvandt faktisk – også efter at Restylanen var væk – og den er ikke kommet igen. Vi skal selvfølgelig være levende i ansigtet! Men jeg havde fået en vanemimik, der ikke var nødvendig og jeg føler mig mere afslappet i området efter at have sluppet den. Må jeg spørge hvornår du skal ha´ din Restylane/Botox-behandling og hos hvem?

  Ps. Jeg er ved at se alle dine gamle videoindlæg igennem, så du er ved at blive som en erfarne storesøster, jeg står i lære hos 😉

  • Jo's skriver:

   Hvor er jeg glad for du kan bruge videoerne❤️ Så er de ikke helt spild af tid😅

   Mht til mine 11 taller så er jeg alt for sent ude, så botox er vejen og så prøver jeg at rulle samtidig… du er heldig du har nået at få dine væk. Jeg skal have lavet det hos N’age💕

 6. Anne R skriver:

  Shit, mand, hvis DU er for sent ude, så skal mine bekymringsrynker da fyldes med cement, haha!
  Jeg ser ingen dybe rynker hos dig!
  Men jeg ved også godt, at man ser sit eget ansigt på en anden måde.
  Det bliver spændende at følge med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.