DETTE RESULTAT HAVDE JEG IKKE DRØMT OM!

Så nåede jeg at blive 41 år og bloggen også et år ældre.. 7. år. Tiden flyver og tak til alle som stadig læser med efter så lang tid.. også tak til alle de nye som også læser med. Alle jeres kommentarer og tilbagemeldinger om at I faktisk bliver inspireret af at følge med. Det er jeg så taknemmelig for og grunden til at jeg selvfølgelig stadig tjekker ind og deler ud af skønhedstips (og en gang imellem meget mere personlige ting).

Måske I har været nysgerrige på at se testresultatet på den behandling jeg har fået lavet for en måneds tid siden med Botulinumtoksin og Restylane. Hele idéen for mig har været at vise overfor mig selv og jer, at man godt kan få lavet tingene naturligt.

Det har på alle måder været grænseoverskridende, også at lægge det til åben skue for alle, men også med fare for at jeg ikke selv ville blive glad for resultatet. Du kan bl.a. læse mere om det lige HER.

Jeg ville have haft en fotograf til at fotodokumentere det, men nåede ikke at få et førbillede, så tænkte at jeg ville tage dem selv til trods for lysforskel. Og kamera forskel..for har fået en ny telefon siden efter førbilledet med et virkelig super skarpt kamera, men jeg synes til trods alt at forskellene ses alligevel.

Jeg fik lavet behandling 3 steder i ansigtet. Botulinumtoksin mellem brynene, for at afhælpe mine bekymringsrynker. Restylane under øjnene for at fylde dybe øjenhuler under øjet ud, samt Restylane i mundvigene for at løfte..

Hvad synes jeg så om resultatet? Til trods at jeg faktisk på alle måder føler mig ret træt, så er det ikke helt det samme jeg ser i spejlet. For behandlingen under øjnene har på alle fået mig til at se meget mere vågen ud. Og egentlig var jeg meget skeptisk netop på det område, da jeg synes at dem jeg ser som får det lavet, får en tendens til at få skrå øjnene. Det er slet ikke tilfældet på mig. Oveni denne behandlig fik jeg også lavet en Ultherapy behandling ved øjnene i februar (læs mere om dette HER). Jeg fik en ekstra behandling sent på sommeren og den har virkelig givet en endnu mere synlig effekt flere måneder efter. Det har givet et pænt brynløft. Så man kan sige at det på alle måder har rykket noget med Restylane under øjnene og Ultherapy omkring øjnene. Føler mig næsten 10 år yngre på den konto.

Mundvigene var svær.. og til at starte med kunne jeg slet ikke forlige mig med resultatet. Ærligt så fortrød jeg. Men nu her en måneds tid efter og det har lov til at sætte sig så er jeg meget glad for en lille, men opløftende forskel.

Og så til det aller bedste af det hele som nok ikke ses åbentlyst.. men Botulinumtoksin mellem brynene som er den behandling som faktisk nok mindst ses, men har gjort den største forskel. For de sidste par år har mine bekymringer været store og jeg er helt overrasket over hvor meget det også har siddet som en konstant sammentrækning mellem mine bryn. Bekymringer er der stadig og furerne ses også stadig, men spændtheden mellem brynene jeg stort set konstant havde er væk. Og den følelse er helt fantastisk. Kan først mærke nu hvor meget og hvor længe jeg har spændt efter jeg ikke kan trække brynene sammen. Jeg er virkelig glad for effekten.. rynkerne her er blevet lidt sekundærer i lyset af dette. Bare man også kunne få det i kæberne, hvor jeg også meget spænder meget. Jeg vil vædde med at ingen vil kunne se på min pande at jeg har fået dette lavet. Min pande har rigtig meget mimik og mange vandrette linjer og de er der stadig. Og tror det er med til at man ikke lægger mærke til det. Hvis det havde været hele panden, så havde det nok set en del anderledes ud. Denne behandling SKAL jeg bare have lavet igen til dels for spændtheden, men også for at forebygge bekymringsrynkerne selvfølgelig.

Mine gode råd i forhold til at få lavet behandlinger som Restylane og Botulinumtoksin. Overvej det nøje og hvorfor præcis det er du vil have det lavet. For jeg tror på at der er forkerte grunde at få det lavet på, hvor der måske i virkeligheden skal kigges indad istedet for det ydre. Gør det fordi du ikke synes det indeni ikke stemmer overens med det du udstråler udenpå. Ser man træt ud udenpå, så kan man også nemt komme til at føle sig træt inden i. Jeg synes alle behandlinger også inklusiv Ultherapy som jeg fik i foråret, har givet mit ansigt en friskhed jeg har savnet. Har jeg det bedre indeni efter jeg har fået det lavet, er svaret blankt nej. Men ser jeg mig selv i spejlet nu til forskel fra før, så er jeg meget tilfreds med hvad jeg ser. Og vigtigst af alt få kun noget lavet på en klinik du har fuld tillid til. Jeg tror dette er et område hvor man nemt kan komme galt afsted. Mine behandlinger er alle lavet hos N’age på Kgs. Nytorv i København.

Måske der også anes en smule rynke/hud forskelle på billedet trods lyset. Men jeg har rullet med needle roller i en måneds tid og begynder at kunne se resultaterne, men dem tager vi en anden gang.

Hvad synes du om resultatet?

Dette indlæg blev udgivet i BEAUTY TIPS, Botox & Fillers. Bogmærk permalinket.

33 svar til DETTE RESULTAT HAVDE JEG IKKE DRØMT OM!

 1. Mette skriver:

  Super flot!

 2. Resultatet er virkelig flot! Jeg har selv overvejet at få lidt hjælp til mine meget tydelige linjer i panden. Men det er selvfølgelig noget jeg vil overveje og undersøge nøje – så det bliver nok ikke lige foreløbigt. Men et ønske jeg har 🙂

 3. Dorthe K skriver:

  Hvor er det blevet flot!

  Jeg tar sgu en rundgang mere på mine overvejelser om de dybe furer, jeg har i panden – og har haft siden jeg var 18! Tænker at de præcis er af den der slags der ku ha godt af en slapper!!

  Og rigtig glædelig jul til dig og dine nære og kære😘
  Dorthe

  • Jo's skriver:

   Tak.. jeg kan i hvertfald ikke tale imod nu efter jeg selv har prøvet det😊
   Og så meget i lige måde❤️

 4. Tanja skriver:

  Det er helt vildt. Super flot 🙂

 5. Patricia skriver:

  Det ser så flot og naturligt ud. Man kan jo ikke rigtig se hvad du har fået lavet, hvis man ikke vidste det. Og det er, efter min mening, sådan det skal være 🙂
  Men hensyn til kæberne, så kan man altså sagtens få botox der. Det har jeg fået pga. spændinger, og hold da helt kæft hvor har det hjulpet!!! 😀 Det kan jeg klart anbefale.
  God jul 🙂

  • Jo's skriver:

   Hvor har du fået lavet det i kæberne?😀 Det vil jeg virkelig gerne have lavet. Går engang imellem til body sds og får løsnet kæberne, men det holder bare ikke særlig længe desværre. Også glædelig jul til dig✨

   • Patricia skriver:

    Det har jeg fået lavet hos Maria Dam i Roskilde. Hun er virkelig sød og smadder dygtig👌😊

 6. Anne - Sofie A skriver:

  Hvor er det flot, kan også godt li’ dig uden pandehår 😺
  Må jeg spørgetime det var dyrt og hvem lavede det, for det har nemlig stor betydning.
  Tillykke.

  • Jo's skriver:

   Haha.. tak… har det selv lidt stramt uden pandehår😅

   Botulinumtoksin mellem brynene koster 2300kr

   Restylane under øjnene koster 4000kr

   Restylane i mundvigene ca.3250kr

   Ultherapy omkring øjnene ca. 8000kr. Drømmer i øvrigt om Ultherapy på underansigt og hals😅

   Det er lavet hos N’age og de er uhyre dygtige. Det er Ida der har lavet mine behandlinger.

   Lidt dyrt måske, men jeg køber feks sjældent dyre sko, tasker og tøj.. shopper mest Zara og HM. Så på den måde kan det forsvares økonomisk.

 7. Marlene Høj skriver:

  Du ser yngre ud end de 41 år 😁

 8. Salli skriver:

  Det er så pænt, vidste man det ikke ville man bare tro du havde sovet rigtig godt ❤️
  Ultraterapi er rigtig spændende synes jeg, det gad jeg godt få lavet som supplement til det øjenlågsløft jeg har fået lavet.
  Rigtig god jul søde Jo 🌟

  • Jo's skriver:

   Det er netop også det jeg synes.. jeg ser udhvilet ud😀👍 Håber du har haft en god jul💕✨

 9. Fru Striib skriver:

  Du ser super godt ud😍 Ser smukt og naturligt ud. Det aller vigtigste er at du selv føler en forskel og at du er glad og tilfreds❤️

  Rigtig glædelig jul🎅🏼

  • Jo's skriver:

   Du har så ret.. når alt kommer til alt skal man selv være glad for det man kaster sig ud i💕🙌 Glædelig bag jul✨

 10. Birgitte B skriver:

  Det er blevet rigtig pænt søde Jo. Jeg er glad for, at du er tilfreds. Har nogle der ikke vidste noget kommenteret på det?
  Glædelig jul til dig og dine frække drenge 😉 knus Birgitte

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak.. jo har fået kommentarer om at jeg ser frisk ud.. men det er kommet helt bag på mig fordi jeg slet ikke har det sådan. Så må sige det har haft en virkning. Jeg er virkelig glad for det😊🙌

   Og glædelig bag jul til dig søde B💕✨

 11. Anna skriver:

  Tak fordi du viser os resultatet – du ser smuk og skøn ud! Jeg er fristet af en behandling med Ultherapy (der jo er FDA godkendt i USA) til underansigtet, men…… det koster 15.000 kr.! Så har det en noget begrænset holdbarhed, og så kan jeg faktisk ikke se på de veninder der har fået det lavet, at der er “sket noget”. Heller ikke lang tid efter at de har fået behandlingen, så måske det bare bliver ved tanken. Jeg prøver nu at gå op i nålelængde på min dermaroller til 0.5 mm fra 0.2 mm., da det skulle sætte mere gang i kollagenproduktionen. Kh og glædelig jul fra Anna

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak.. ja det er en meget pebret behandling😅 Jeg tror man skal gøre op med sig selv om man vil have her og nu resultater eller om man vil forebygge.. det Ultherapy er at booste ens egen kollagen produktion, som er den vi mister med alderen. Selvfølgelig forebygger Restylane også, men på kortere sigt. Jeg kan mærke mere volume i øjenområdet og det er nok ikke så synligt for andre. Men jeg har også hørt at andre ikke kan se forskel når de har fået lavet behandlingen.. men jeg ser det mere som at udskyde kollagen nedsættelsen et par år. Og det vil jeg gerne. Jeg har o,5 mm rulle, men har hørt det er bedst at bruge 0,2 mm. Jeg kan se hudstrukturen ændre sig👍 Glædelig bag jul til dig – Kh 💕🌸

 12. Anne R skriver:

  Du ser dejlig ud som altid, men det er tydeligt, at du ser mere frisk ud.
  Meget flot og naturligt resultat.
  Jeg glæder mig til at læse om din erfaring med skin roller, for jeg har lige bestilt en!

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak🌸… Jeg er sikker på du bliver glad for den ruller… men det er dog ikke en behagelig omgang😅 Godt Nytår✨

   • Anne R skriver:

    Nu er jeg i gang, og jeg synes slet ikke, det er slemt. Det prikker lidt, mens jeg ruller, og min hud er en anelse rød bagefter. Nu har jeg rullet fire dage og holder en pause. Hvornår begynder man at se resultater? (Hvis man gør, jeg mærkede nul effekt af Pudderdåsernes T-zonepeeling, som alle ellers også elsker, så jeg tør ikke forvente noget).

    • Jo's skriver:

     Du er heldig du ikke synes det er ubehageligt🤓 Du skal i hvert fald give det et par måneder synes jeg. Jeg rullede hver anden dag til at starte med.. nu er jeg begyndt at springe over et par af de gange (hvilket jo selvfølgelig forlænger behandlingen😅). T-zone peelingen fra dåsserne.. er den ikke mod porerne? Den brugte min veninde med godt resultat, men jeg synes som med alt andet også resultat af produkter og behandlinger er meget individuelt. Men synes med rolleren det også har meget at sige hvilket produkt du bruger efter du har rullet✨

 13. Kirsten V skriver:

  Kære Jo.

  Tak for din meget inspirerende, lærerige og hjælpsomme blog. 🙂
  Du skriver : Mundvigene var svær.. og til at starte med kunne jeg slet ikke forlige mig med resultatet. Ærligt så fortrød jeg. Men nu her en måneds tid efter og det har lov til at sætte sig så er jeg meget glad for en lille, men opløftende forskel.
  Jeg har desværre ikke helt forstået…… Vil du lige uddybe, tak. 🙂 Jeg påtænker netop det område.

  • Jo's skriver:

   Jeg fik mange stik omkring mundvigene.. hvilket måske har været med til at jeg hævede en del op (også den af behandlingen der gjorde mest ondt og var meget ømt og hævet i nogle uger efter behandlingen). Jeg synes pga hævelsen at mit smil ikke lignede mit eget og jeg synes også jeg talt lidt anderledes (det synes veninderne også), så det var først efter alt havde lagt sig at jeg blev glad for resultatet. Det er jo svært at sige om du vil opleve det samme som jeg. Men nu er jeg glad for resultatet og den forskel det gør. Skriv endelig hvis du får det gjort.. kender ikke andre der har fået det gjort dér (i hvert fald så ved jeg det ikke).✨

 14. Mia skriver:

  Hvor er du fin og så naturlig. Må jeg spørge om du var meget hævet/fik blå mærker under øjnene efter behandlingen med Restylane? Jeg har selv overvejet det men er bare bange for at hæve total op!

  • Jo's skriver:

   Tusinde tak.. Jeg synes ikke restylanen under øjnene var så slemt overhovedet. Jeg blev en smule grønlig og det var virkelig lidt, men brugte bare en dækkende concealer imens. Mundvignene var dog en helt anden sag.. for der hævede jeg ret meget synes jeg. Men jeg vil faktisk ikke anbefale at få lavet noget lige op til at man skal noget vigtigt. Sæt lige en uge eller to af… selvfølgelig kan man sagtens gå på job, det var jeg jo også selv🌸

 15. Anna skriver:

  Kære Jo, det er vist ved at være mere end to måneder siden at du er kommet med et blogindlæg og jeg tænker at du måske er stoppet – er du det:( ? Kh Anna

 16. Anne R skriver:

  Gud, hvor jeg savner indlæg fra dig!
  Kommer du mon nogensinde tilbage?
  Håber, alt er godt hos dig.

  Mange tanker, Anne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.